Zapewne każdy miał kiedyś problem z wyjęciem pierwszego kawałka ciasta, a może nawet i całego „paska”?

Pomyślmy też o zalewaniu ciasta galaretką… Przez nachylone boki, galaretka spływa na dół. Czy to nie irytujące?

Zdarzało się też, że po jakimś czasie blacha rdzewiała i nie nadawała się do ponownego użycia.

zapomnij o problemach z
Zamykaną Blachą Cukierniczą

kat-prosty

Prawdziwymi atutami są prostopadłe ścianki oraz wysuwana zatyczka, która ułatwia wyjęcie pierwszego kawałka. Nie wspominając już o znacznie zwiększonej żywotności samej blachy.

do-kontaktu-z-zywnoscia

Jest wykonana ze specjalnego stopu aluminium w przeciwieństwie do zwykłych blach stalowych. Posiada certyfikat PZH i nadaje się do kontaktu z żywnością.

nie-rdzewieje

Nie rdzewieje oraz szybko się nagrzewa.

grube-scianki

Powyższe właściwości w połączeniu z naprawdę grubymi ściankami (1,5mm) tworzą prawdziwie mistrzowskie rozwiązanie, a przy tym niezwykle solidną konstrukcję.

szybkie-nagrzewanie

Grube ścianki odpowiednio izolują przed przypaleniem, a specjalny stop aluminium sprawia że ciasto równo i szybko wyrasta (czas pieczenia może się skrócić).

już ponad 10000 zamykanych blach trafiło do Waszych domów

powszechne rozwiązanie
w branży cukierniczej

Tego typu blachy są niezawodnym narzędziem pracy tysięcy cukierników na całym świecie.

Skoro blacha ma tyle zalet, dlaczego dopiero teraz o niej słyszysz?

Blachy cukiernicze są produkowane pod przemysłowe piece, a najmniejsze z nich nie koniecznie mieszczą się do domowego piekarnika.

Nie są też pakowane w eleganckie opakowania, za to są niezmiernie praktyczne, a to cenię sobie najbardziej.

Poznaj udoskonaloną wersję od Piekarniczki

Nowe rozmiary pod domowy piekarnik przyjazne mistrzom domowej kuchni:

rozmiar S – 32x21cm
mały (dla sporadycznie piekących)

rozmiar M – 36x25cm
średni (odpowiednik tradycyjnych blach)

rozmiar R – 38,5×27,5cm
duży – rodzinny (dla tych, którym zwykła blacha nie wystarcza)

rozmiar L – 40x30cm
max – (maksymalny rozmiar, który mieści się do domowych piekarników)

Ważna uwaga! Porównując obecną blachę z cukierniczą, zmierz ją po dnie! Jeżeli dotychczasowa ma pochylone boki, wymiar ciasta i tak będzie jak spodnia część.

podwyzszane

Kolejną nowością jest wysokość ścianek 6cm, a nawet 8cm, dodatkowa warstwa galaretki lub inne dekoracje nie będą już problemem.

Blacha dzielona, czemu nie?

Kupując jedną dużą blachę, nadal możesz korzystać z niej jak z małej. Lub wykonać jednocześnie dwa różne ciasta
Przetestowane i sprawdzone 😉

122005021_345158466912461_1417200031642786542_o
kompaktowe

Spójrz jak łatwo można je przechowywać, przy dwóch kompletach (aż 6szt.), po złożeniu zajmują niewiele więcej miejsca niż największa blacha.

Jakość warta ceny

Wiem że blachy cukiernicze nie są najtańsze, zwłaszcza gdy zestawia się je z blachami spotykanymi w marketach… ale zakup jednej sztuki to inwestycja na lata, a gdy przyrównasz ją do zakupu bluzki, z pewnością okaże się warta ceny.

Mnie jakość przekonała do zainwestowania w ten produkt oraz umożliwienia zakupu osobom, które go nie znały. Wszystkie blachy są dostępne od ręki.

Może przekona Ciebie ilość pozytywnych opinii na Allegro lub

ponad 18 tysięcy fanów na Fanpage.

Wysyłka w 24h

99% zamówień wysyłamy w ciągu 24 godzin,
maksymalnie do 3 dni roboczych.

30 dni na zwrot

Wierzymy w jakość naszych produktów,
dlatego na zwrot masz aż 30 dni.

Szybkie płatności online i pobraniowe

Oferujemy szybkie i wygodne płatności online, kartą, BLIKIEM, oraz płatności pobraniowe. Wysyłka do paczkomatu lub kurierem.