
Dołącz do


Prawdziwymi atutami są prostopadłe ścianki oraz wysuwana zatyczka, która ułatwia wyjęcie pierwszego niesfornego kawałka. Nie wspominając już o znacznie zwiększonej żywotności samej blachy.

Jest wykonana ze specjalnego stopu aluminium w przeciwieństwie do zwykłych blach stalowych. Posiada certyfikat PZH i nadaje się do kontaktu z żywnością.

Aluminium charakteryzuje znaczna odporność na rdzewienie oraz zdolność do szybkiego nagrzewania i stygnięcia.

Powyższe właściwości w połączeniu z naprawdę grubymi ściankami (1,5mm) tworzą prawdziwie mistrzowskie rozwiązanie, a przy tym niezwykle solidną konstrukcję.

Grube ścianki odpowiednio izolują przed przypaleniem, a właściwości aluminium sprawiają że ciasto równo i szybko wyrasta (czas pieczenia może się skrócić).

Kolejną nowością jest wysokość ścianek 6cm, a nawet 7cm, dodatkowa warstwa galaretki lub inne dekoracje nie będą już problemem.

Blacha dzielona, czemu nie?
Dzięki temu kupując jedną dużą blachę, nadal możesz korzystać z niej jak z małej. Lub wykonać jednocześnie dwa różne ciasta…
Przetestowane i sprawdzone 😉

Spójrz jak łatwo można je przechowywać, przy dwóch kompletach (aż 6szt.), po złożeniu zajmują niewiele więcej miejsca niż największa blacha.

Jeżeli masz pytania, zadzwoń lub napisz postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości.
