Profesjonalne zamykane blachy cukiernicze. Specjalnie przygotowane pod domowy piekarnik!
R6/2 PREMIUM Rodzinna – Zamykana blacha do pieczenia
M8+/2 PREMIUM EXTRA wysoka – Zamykana blacha do pieczenia
M6 PREMIUM Nierdzewna/Kwasoodporna – Zamykana blacha do pieczenia
Kupując w komplecie korzystasz
z Najlepszej ceny!
oszczędzasz ponad 40 zł!
i zyskujesz darmową dostawę 🚚
Poznaj bestseller – komplet trzech profesjonalnych blach cukierniczych. Dostosowanych pod domowy piekarnik.
Blachy nie rdzewieją. Ciasta szybko i równo wyrastają.
Dzięki kompletowi 3 blach w rozmiarach
- S (32x21x6 cm),
- M (36x25x6 cm)
- R6/2 (38,5×27,5×6 cm – dzielona)
uzyskasz szeroką gamę wypieków. Od małych ciast idealnie nadających się do porannej kawy. Po ciasta które połechcą podniebienia najbliższych podczas dużych spotkań rodzinnych.
Kompletując blachy w rozmiarach (S, M, R). Możesz przechowywać do 6 sztuk w rozmiarze niewiele większym od największej z nich. Dzięki sprytnemu przechowywaniu zajmują nawet trzy razy mniej miejsca niż te klasyczne.
Dodatkowym atutem jest podziałka w największej blasze. Dzięki której możesz upiec dwa ciasta jednocześnie – np. sernik z rodzynkami i bez.
DWUPAKI - oszczędzaj na ilości
KOMPLETY - oszczędzaj na różnorodności
OFERTA HURTOWA
Cała oferta hurtowa objęta jest darmową dostawą na terenie Polski.
Wysyłka w 24h.
99% zamówień wysyłamy w ciągu 24 godzin.
Maksymalny czas to 3 dni robocze.
30 dni na zwrot.
Wierzymy w jakość oferowanych produktów.
Dlatego na zwrot masz aż 30 dni.
Szybkie płatności online i pobraniowe.
Oferujemy szybkie i wygodne płatności online, kartą, BLIKIEM, oraz płatności pobraniowe. Wysyłka do paczkomatu lub kurierem.
Słów kilka od klientów.
Kilka słów o Piekarniczce
Jestem zwyczajną dziewczyną, żoną i mamą. Z całego natłoku codziennych spraw, najbardziej lubię pieczenie.
Ciasto, to takie małe dzieło sztuki. Raz jest udane, a czasem trochę mniej… jak to w życiu bywa.
Zapewne każdemu zdarzył się problem z pierwszym kawałkiem ciasta. Czasem nawet i „paskiem” – bo trudno go wyjąć z blachy… Nie mówiąc już o zalewaniu ciasta galaretką… Przez kąt rozwarty, jaki tworzy spód ze ściankami, galaretka zawsze spływa po bokach. W końcu by ciasto ładnie się prezentowało, trzeba było obciąć brzegi.
Wtedy to dostałam świetny prezent – blachę do ciasta wykonaną z aluminium (oczywiście z atestem). Ze ściankami pod kątem prostym i zamykanym bokiem – nagle pieczenie stało się prostsze, przyjemniejsze i łatwiejsze 🙂
W moim domu takie blachy sprawdzają się już od wielu lat. Więc może i w Waszych domach na stałe zagoszczą 😉
Odwiedź mnie: